Kirjamessut

20131026-205258.jpg

Perjantaina käytiin tyttären kanssa Kirjamessuilla Pasilassa.
Ensin oli tarkoitus käydä vasta lauantaina ja nähdä Silkkitassu ja pikkuinen, mutta olinhan unohtanut setäni syntymäpäivät, jonne suunta lauantaina kävikin.
Siis perjantaina messuille ja sehän olikin ehkä fiksu veto. Ihmisiä ei ollut liikaa ja saatiin aika rauhassa rattaiden kanssa kävellä ja katsella olematta kenenkään tiellä. Muutamia tuttuja nähtiin ja lakua syötiin.

20131026-205602.jpg

Kovin paljon puuhaa juuri tämän ikäiselle en ainakaan huomannut messuilla olevan. Tarinatelttaa ja muuta toki, mutta eihän näin nuori jaksanut juuri paikallaan olla.
Sarjakuvakeskuksen ständillä istuttiin piirtämässä pidemmänkin aikaa ja muutaman sanan vaihdoin ständin herran kanssa. Olipa muuten harvinaisen mukava ja helposti lähestyttävä, yhtään ei jäänyt olo että olisi tuputtanut asiaansa. Taidan joutua tutustumaan ihan uteliaisuuttani lähemmin tähän sarjakuvakeskukseen.

Muuten en messuilta löytänyt juuri mitään kiinnostavaa. Ruokapuoli jäi täysin käymättä ja muusiikkipuolenkin lähinnä kävelin läpi.
Muutamaan mielenkiintoiseen kirjaan törmäsin, yhden hieman hölmön ostin ja kolme pakettia teetä tarttui matkaan. Pitäähän nyt lukiessa teetä olla, eikö vaan?

Mites teidän messut meni? Löytyikö mitään uutta jännää? Entä vanhaa kivaa? Mikä nyppi? Mikä oli hyvää?

Mainokset

2 thoughts on “Kirjamessut

  1. Tungosta oli lauantaina kyllä tosi paljon. Jotenkin en nyt osannut messuihin keskittyä yhtään kuten tavallisesti. Tiedossa oli mitä tahdoin hankkia ja mistä ne löytyivät, en jäänyt tutkimaan kovinkaan paljoa eri kojuja saati osallistunut yhteenkään arvontaan.

    • Joo voin kuvitella miten täynnä se on lauantaina ollut 🙂 äiti ja sisko kävi sunnuntaina, oli kuulemma ihan h*lvettiä 🙂

      Yhyy mulla meni arvonnat ihan ohi! Yleensä oon juuri se, joka osallistuu kaikkiin 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s