Kiireetön, rauhallinen viikko

20131018-151850.jpg

Me ei oo tehty kerrassaan mitään erikoista. Löysin uutta hyvää fantasiakirjallisuutta. Ollaan käyty puistossa ja kaupassa. Mummo (tyttären 😉 kävi keskiviikkona ja minä juoksin pitkän lenkin saamallani vapaa-ajalla. Kirjastossakin on vietetty aikaa. Sekä notkuttu Iso Omenan lasten leikkipaikalla. Tänään kävin setvimässä koulujuttujani, pohtimassa miten tehdä heksu ja kuinka suoritan näytöt. Selkeni.

20131018-152105.jpg

Kaipaan jo nyt näitä kiireettömiä viikkoja, noin niinkuin työelämään palaamista ajatellen. Vuoden vaihteen jälkeen olisi tarkoitus ruveta katselemaan työpaikkaa ajatuksena, että kiireellä ei tarvitse mitä tahansa ottaa. Huhtikuuhun mennessä jos olisi kiva työ, jossa pystyisi suorittamaan myös koulun näytöt. Olisipa luksusta.
Vähän tietenkin jännittää, mistä saa päiväkotipaikan tyttärelle. Käykö niin hyvin että hän pääsee tuohon meidän lähipäiväkotiin vai tarvitseeko lähteä viemään aamuisin bussilla jonnekin kauas. Yhtään ei pelota miten tuo pärjää. Tytär on sopeutuvaa tyyppiä, sitä sellaista josta kaikki pitävät ja joka innostuu itse kaikista (ja kaikesta). Hän tuntuisi jo olevan valmis hoitoon, saamaan kavereita ja vähän etäisyyttä äitiin. Äiti ei ole valmis.

Minulla on huomenna syntymäpäivä. Onnea minä.
Mennään juhlimaan niitä vanhemmilleni. Pidetään mehukestit ja syödään kakkua. Lauletaan paljon onnea ja katsellaan tyttären hämmennystä, että mitäs nyt tapahtuu. Mahtavaa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s