I love me!

20131013-101258.jpg

I love me -messut omalta osaltani oli ja meni, jo perjantaina itse asiassa. Pitää sanoa, että odotin ehkä enemmän. Ai mitä? No en tiedä. Jotain.

En pyörinyt messuilla kuin muutaman tunnin, eikä oikein mikään innostanut. Kaikki oli jo jotenkin ihan nähtyä ja vanhaa tietoa, ja lisäksi kaikki ständit tuntuivat olevan vain toisintoja toisistaan. Samat laukut ja kengät kolmella eri osastolla nyt vain pistää kyllästyttämään. Kuviakaan en ottanut, paitsi yhden rikkipalaneen heilahtaneen mössökuvan, jääköön nyt julkaisematta.
Jos minulla ei olisi kesken tukkani kosteutusta omilla jo olemassa olevilla aineilla, olisin ehkä jaksanut kiinnostua hiusjutuista, mutta kun homma ei ole ajankohtainen niin jäipä jotenkin pintapuolisiksi vilkaisuiksi nekin. Hiusöljy tuli hankittua, kerran käytön jälkeen se vaikuttaa eri hyvältä, kun nyt vain oikeasti hoitaisi eikä vain pintapuolin silottelisi.

Messujen jälkeen lähdin vielä siskon ja ystävien kanssa katsomaan vähän yöelämää (taas! Kylläpä olen ollut villinä!). Aamu kuudelta pääsin nukkumaan ja kahdeksalta jo heräsin. Lauantai menikin koko päivä Helsingissä pyörien kun kävimme palauttamassa eräät housut ja samalla vähän ajelemassa sporalla ja metrolla (Jee!). Oli ihan loistopäivä!

Kävittekö te messuilla? Mitä löytyi?

Mainokset

5 thoughts on “I love me!

  1. Mä kävin myös messuilla perjantaina (taas missattiin toisemme). 🙂 Kuvia tuli aika paljon, kolmeen osaan joutuu jakamaan postaukset. Äsken julkaisin ensimmäisen osan.

    Minäkin sitten hieman nautin siideriä perjantaina illasta, en tosin paljon ja kotiin sekä nukkumaan pääsin ajoissa. Lauantaina tuli myös pyörittyä kaupungilla ja ajeltua metrolla. Spåralla ei tullut kuljettua… mut vähän samantapaiset päivät ollut meillä molemmilla, hih 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s