Takapakkia ja konserttia

20130929-174555.jpg

Eilen oli vanha ystävä lapsineen käymässä. Oli ihana nähdä ja tytöt tuli tosi hyvin (edelleen) toimeen. Heti heidän lähdettyä oma tyttöni kertoi, kuinka hänelle tulee heti ikävä.

Eilen myös hyvin huomasi, kuinka kaikesta lapsiin liittyvästä kannattaa puhua. Yleensä kyseessä on jokin kausi tai muuten yleinen juttu.
Kuten nyt meillä tässä vaipattomuudessa kun ollaan otettu askel taakse päin. Tyttöhän oli siis jo päiväkuiva. Sitten pari viikkoa yökuivakin, kunnes otettiin takapakkia yökuivuuden kanssa ja heti perään hän rupesi lirauttelemaan päivisinkin hieman housuun ennen kuin kertoo, että pitää mennä vessaan. Eikä auta mitään, vaikka koko ajan kyselisi pitääkö käydä pissalla tai istuttaisi jatkuvasti pöntölle. Minä ajattelin, että olen esimerkiksi painostanut liikaa. Kaveri kertoi, että heillä oliihan sama homma, hän oli puolestaan luullut tytöllään olevan joku pissatulehdus, käyttänyt lääkärissä asti. Takapakkiahan se oli, meni itsekseen ajan kanssa ohi. Niin varmasti meilläkin.

Meillä on ollut ihan upeita säitä, sitä varten radiohiljaisuus täällä bloginkin puolella. Ei kertakaikkiaan ole malttanut olla aloillaan tai sisällä. Ja tietty ollaan nähty paljon kavereitakin, puuhailtu pihalla ja käyty kerhoissa.

20131004-083517.jpg
”Älä pönötä siinä, tee jotain!”

Tänään tyttö menee toisen tätinsä kanssa johonkin lasten konserttiin Tapiolaan ja minun siskoni tulee viettämään kanssani aikaa ja jää yöksikin. Tytär selvästi tietää, että tänään tapahtuu jotain, heräsikin aamusta heti kertomaan, että ”tänään on erityinen päivä!”.
Mitenköhän se neidin suu menee, kun konsertista palatessaan meillä onkin toinen täti vastassa 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s