Sadepäivän kuulumisia

20130919-105357.jpg

Ulkona ukkostaa ja satelee.
Me ollaan vietetty aamua piirtelemällä ja askartelemalla. Sitten tuli ensimmäiset jyrähdykset ja rakennettiin maja, jotta tyttö tuntisi olonsa turvalliseksi. Pitihän sen majan päälle lopulta hypätä niin, että majasta tulikin pesä. Nyt tuo syö keksiä ja lukee Barbababa -kirjaa siellä omassa pesässään onnellisena.

Sadepäivät on ihania. Leppoisia, pakottavat keksimään muutakin tekemistä kuin ulkoilun tai muovailuvahan. Nyt olisi tietysti hyvää aikaa kuvailla asuntoa loppuja asuntokierros -postauksia ajatellen, mutta on ihan liian pimeää moiseen. Siivota onneksi voi. Ja johan kohta on ruoka-aikakin. Sitten pitäisi lähteä treffaamaan ystävää Helsinkiin ja toivoa tytön nukahtavan rattaisiin (tai jos ei nukahdakaan, mitä sitten).

Valot välkkyy ja sähköt katkeilee. Onneksi ukkostaa nyt eikä illalla, jolloin minulla olisi luento. Viime luennolla oli jotain ongelmaa enkä päässyt osallistumaan, olisi noloa jos tämäkin olisi jäänyt väliin.

Viikonlopulle olisi taas vaikka ja mitä tekemistä. Huomenna menemme Habitareen – ja sunnuntaina myös. Lauantaina taas on edessä tyttöjen reissu Tallinnaan ihanan siskon ja parhaan ystävän kanssa, ihan mahtavaa!

Mainokset

2 thoughts on “Sadepäivän kuulumisia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s