Alku

Esittelykuva

Hei!

Me ollaan Mari Susa ja tytär E.

Olen 23-vuotias yksinhuoltajaäiti Espoosta, joka rakastaa naurun lisäksi sisustusta, kirjoja, pienten asioiden fiilistelyä ja tyttären kanssa lenkkeilyä. Opiskelen kotoa käsin merkonomiksi ja hoidan tytärtäni vielä kotoa käsin. Paluu työelämään olisi edessä vuodenvaihteen jälkeen. Pidän itseäni aika rauhallisena, päättäväisenä ja iloisena ihmisenä, joka jatkuvasti tekee jotain. Sormien pyörittely kotisohvalla ei ole ihan ominta ajanviettoa minulle.

Tytär puolestaan on huhtikuussa -11 syntynyt aivan legendaarisen loistava pikku persoona, joka on jatkuvasti tohottamassa omia juttujaan, liikunnallisesti erittäin lahjakas ja luonteeltaan peruspositiivinen, melkein aina hymyilevä ja hassuttelemassa.

Tänne blogiin olen ajatellut purkaa kiinnostustani sisustukseen, kirjoihin ja niihin ylläkin mainittuihin pienten asioiden fiilistelyihin. Luvassa siis meidän kotia, teekuppeja, parhaita kirjoja ikinä ja rakkautta elämää kohtaan. Hyvän mielen blogi, älä siis odota löytäväsi täältä harmistunutta valitusta arjen kurjuudesta, huonoista yöunista tai edes pahasta kahvista, ne kaikki aijon jättää blogin ulkopuolelle.

Tervetuloa lukemaan!

Mari Susa & E.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s